Voorjaar

Eindelijk is het weer zover, bijna lente! Heb jij ook zin om de ramen open te zetten en je interieur op te frissen? Met ons voorjaarsmagazine willen we jou graag inspireren om jouw interieur een frisse look te geven.

In de kijker

Laat je inspireren door de frisse kleuren en trendy designs. Het voorjaar is het perfecte moment voor vernieuwing! We willen steeds meer het buitengevoel creëren. Tover je buitenruimte om tot een plek waar je heerlijk kunt loungen en genieten van de eerste zonnestralen.

Gratis btw

Krijg nu jouw btw gratis bij aankoop van jouw meubelen op aangeduide modellen in de toonzaal. Actie geldig van 8 maart 2024 tot en met 30 juni 2024. Voorwaarden in de winkel.

Voorjaarsmagazine

Ontdek de frisse stijl van het voorjaar met onze gloednieuwe voorjaarsfolder! Laat je inspireren door de nieuwste woontrends voor jouw interieur en exterieur. Van kleurrijke accenten tot tijdloze (tuin)meubelen, onze collectie heeft alles om jouw huis klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Bekijk hier ons nieuw voorjaarsmagazine met de nieuwste lentecollecties of ontdek het in de winkel in Deerlijk of Moeskroen.

Openingsuren

Open op feestdagen

Op Pasen, Paasmaandag, Dag van de Arbeid, Hemelvaart, Pinksteren en Pinkstermaandag
zijn wij open vanaf 13.30 uur tot 18.30 uur.