Eetkamerstoelen in jouw stijl

Keukenstoelen op jouw maat kopen

De eetkamer is er voor al die speciale gelegenheden in fijn gezelschap, maar evengoed voor een uitgebreide zondagse brunch. Een degelijk zitcomfort is dan belangrijk. Kies daarom de stoel die bij jou(w stijl) past. Zie je graag een onderstel in hout of ben je meer fan van de steel look? Wil je knalrode stoelen, azuurblauwe, zalmroze of zwarte? Bij Gaverzicht kan het allemaal!

Wist je dat je ook zelf je stoel kan samenstellen? Laat je inspireren door onze toonzalen in Deerlijk of Moeskroen, onze medewerkers helpen je graag verder.

Laat je verleiden

Eten, een boek lezen, bezoek ontvangen, creatief bezig zijn en zoveel meer. De functies van een stoel zijn eindeloos. We weten dat jij er heel veel uren op zal doorbrengen, dus daarom zorgen we graag dat onze eetkamerstoelen comfortabel en functioneel zijn. Met leuning, zonder leuning, verstelbaar of op wieltjes. We hebben ze allemaal in verschillende stijlen. Zo passen ze zeker in jouw interieur!

Advies in de winkel

Kies jij voor een sterk leder of hou jij eerder van een warme stof? Van draaistoel tot stoel met verstelbare rug, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het belangrijkste is dat jij comfortabel in je stoel kan zitten. Kom daarom zeker onze eettafel stoelen testen in onze showroom in Deerlijk of Moeskroen. We hebben een groot aanbod aan kwaliteitsvolle merken zoals Mobitec, Calligaris… Scandinavisch, industrieel, modern, landelijk, klassiek of retro? Onze adviseurs ter plaatse helpen je graag kiezen.