Barkasten met handige opbergruimtes

Barkasten die passen bij jouw interieur

Liefhebbers van likeurtjes of andere mooie flessen hebben baat bij een mooie barkast: het is de ideale plek om je lekkernijen in uit te stallen. Sfeer verzekerd als je deze cosy corner afwerkt met een platenspeler of muziekcollectie. Bij Gaverzicht vind je barkasten in verschillende stijlen en formaten. Denk hierbij aan landelijke, moderne, tijdloze of stoere barkasten. Klein, groot, in hout, open of dicht: de perfecte mix, zoals het hoort bij een goede cocktail!

Laat je inspireren

Wat zeggen onze klanten…

  • Langs deze weg onze felicitaties en diep respect voor jullie beide personeelsleden (O.B. en Tuur) die vandaag onze Jardinico parasol kwamen leveren. Twee zeer gedreven mensen met zin voor humor en vooral met een stevige spiermassa om een parasolvoet van 125kg acht trappen naar beneden te dragen richting onze tuin. Zorg goed voor deze twee gouden mensen, je vindt ze nergens meer!

    - Herman en Veronique

  • Toch even melden dat de twee mannen die hier gisteren de kleerkast kwamen installeren, top zijn! Harde werkers, efficiënt en netjes. Ze verdienen een pluim! We hopen dat dit ook eens gewaardeerd en doorgegeven wordt.

    - Marleen