Onze winkels zijn open op zondag 21 juli van 13u30 tot 18u30

Relaxzetels om in te genieten

Maak je woonkamer comfortabel

Fans van comfort zijn bij Gaverzicht aan het goede adres. Met een verstelbare relaxzetel gun je je lichaam rust in de juiste positie. Een verstelbaar voetenbankje of een sta-op-functie: met de automatische relaxen geniet je nog meer van jouw momentje. Design, comfort en ergonomie in één, meer heeft een mens toch niet nodig?

Bekijk ook onze collectie fauteuils, zetels en salons

Wat zeggen onze klanten…

 • Ik wou toch nog even melden dat ik zeer tevreden ben! Ze waren voorzichtig en hebben alles perfect afgewerkt. Ik kom binnen de maand terug om mijn matras te kopen.

  - Geldhof uit Ardooie

 • Langs deze weg onze felicitaties en diep respect voor jullie beide personeelsleden (O.B. en Tuur) die vandaag onze Jardinico parasol kwamen leveren. Twee zeer gedreven mensen met zin voor humor en vooral met een stevige spiermassa om een parasolvoet van 125kg acht trappen naar beneden te dragen richting onze tuin. Zorg goed voor deze twee gouden mensen, je vindt ze nergens meer!

  - Herman en Veronique

 • Toch even melden dat de twee mannen die hier gisteren de kleerkast kwamen installeren, top zijn! Harde werkers, efficiënt en netjes. Ze verdienen een pluim! We hopen dat dit ook eens gewaardeerd en doorgegeven wordt.

  - Marleen

 • Graag wil ik jullie bedanken voor de vlotte afhandeling van het probleem, maar ook voor de vriendelijkheid en de service van het personeel bij telefonische vragen.

  Het mag ook eens vermeld worden dat Lander en Danny die nu langs geweest zijn professioneel het probleem wisten op te lossen . Ze zagen onmiddellijk wat er aan de hand was. Bedankt!

  - Martine