Tafels, het middelpunt van een gezin

Ronde tafels of vierkant: welk design heeft jouw voorkeur?

De eetkamertafel is het middelpunt van verschillende belevenissen met vrienden en familie: tafelen is niet voor niets een werkwoord geworden. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over welke tafel je thuis wilt. Speelt gezelligheid een rol of heb je het geheel liever strak? Afhankelijk van wat jij mooi vindt, past een vierkante of een rechthoekige tafel beter in je interieur. Bij Gaverzicht kan je trouwens zelf de afwerking kiezen. Kom langs in onze showroom voor een middag boordevol inspiratie. Onze eetkamertafels met stoelen zijn verspreid over het volledige gelijkvloers. Ze zijn ingedeeld per stijl. 

Ontdek alle mogelijkheden

De keuze van de juiste eetkamertafel is heel belangrijk. Het is de basis van jouw eetkamer en straalt meteen een bepaalde stijl uit. Hou je van tijdloos? Dan raden wij meestal een rechthoekige eettafel aan. Mag het toch net dat tikkeltje specialer zijn? Dan is een ovale of rechthoekige eettafel misschien wel wat jij zoekt. 

Gezellig tafelen: laat je inspireren

We bieden je meer dan genoeg keuze zonder dat je daardoor keuzestress krijgt. Ons uitgebreid gamma gaat van heel klassiek tot ultramodern. Fan van eik of een voorstander van makkelijk te onderhouden keramiek? Alles is mogelijk. 

Hulp nodig? Onze experten geven je graag interieuradvies. Ze overlopen samen met jou alle factoren zoals plaats, kleur, lichtinval, vloer, materialen en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur. Zo creëer jij makkelijk de eetkamer waar je altijd al van droomde.