Een poef als decoratieve aanwinst

Geef jouw interieur extra karakter

Heerlijk om je voeten omhoog te leggen na een lange dag, toch? Geef ook je ogen de kost, dankzij de knappe selectie merken die je bij Gaverzicht ontdekt. Een stijlvolle poef in bijzondere materialen en kleuren is de perfecte manier om je persoonlijkheid in je interieur te doen weerspiegelen. Wie praktisch is ingesteld, kan kiezen voor een mooie poef met opbergruimte. Nog een tip: de extra zitplaatsen zijn ook fijn voor de kleinsten van het gezin. Gezelligheid gegarandeerd!

Wat zeggen onze klanten…

 • Ik wou toch nog even melden dat ik zeer tevreden ben! Ze waren voorzichtig en hebben alles perfect afgewerkt. Ik kom binnen de maand terug om mijn matras te kopen.

  - Geldhof uit Ardooie

 • Langs deze weg onze felicitaties en diep respect voor jullie beide personeelsleden (O.B. en Tuur) die vandaag onze Jardinico parasol kwamen leveren. Twee zeer gedreven mensen met zin voor humor en vooral met een stevige spiermassa om een parasolvoet van 125kg acht trappen naar beneden te dragen richting onze tuin. Zorg goed voor deze twee gouden mensen, je vindt ze nergens meer!

  - Herman en Veronique

 • Toch even melden dat de twee mannen die hier gisteren de kleerkast kwamen installeren, top zijn! Harde werkers, efficiënt en netjes. Ze verdienen een pluim! We hopen dat dit ook eens gewaardeerd en doorgegeven wordt.

  - Marleen

 • Graag wil ik jullie bedanken voor de vlotte afhandeling van het probleem, maar ook voor de vriendelijkheid en de service van het personeel bij telefonische vragen.

  Het mag ook eens vermeld worden dat Lander en Danny die nu langs geweest zijn professioneel het probleem wisten op te lossen . Ze zagen onmiddellijk wat er aan de hand was. Bedankt!

  - Martine