Maatwerk tot in de puntjes geregeld

Een nieuw interieur, daar komt best wat bij kijken. Zit je met vragen over wat de beste oplossing is in een bepaalde ruimte in het huis? Vind je niet de juiste kwalitatieve informatie? Twijfel je over een bepaalde keuze? Dat is volstrekt normaal. Het goede nieuws is dat je met al je vragen over meubelen, kleuren, merken, materialen en meer terecht kan bij onze interieurexperts.

Met meer dan 70 jaar ervaring zijn we bij Interieur Avenue Gaverzicht gepokt en gemazeld in alles wat met je interieur te maken heeft. Van het kleinste kamertje tot je grote tuin: onze interieuradviseurs helpen je graag om van jouw interieur dé omgeving te maken waarin je jezelf thuis voelt. Interieuradvies op maat, met kennis van zaken.

Ontdek alles over maatwerk, projecten en meer in onze maatwerkfolder

Voldoen de standaard afmetingen niet aan je wensen? Wij beschikken over diverse merken die maatwerk aanbieden. Samen bespreken we de mogelijkheden en komen we zo tot een oplossing op maat.

Ontdek alles in onze nieuwe folder Maatwerk, projecten & meer.

Persoonlijk interieuradvies voor je totaalinrichting

Niet alleen beantwoorden we al je interieurvragen, je kan bij ons ook terecht voor de totaalinrichting van je woning of de binneninrichting van je tweede verblijf of modelappartement. Maak kennis met Steven, onze interieuradviseur en -inrichter. Hij begeleidt, adviseert en realiseert enthousiast je volledige interieurproject.

Hoe gaat onze interieuradviseur te werk?

Wij denken grondig na over stijl, kleuren en budget. Tijdens een huisbezoek ter plaatse meten we alles op, krijgen we de kans om de ruimte goed in te schatten, zien we duidelijk de lichtinval, de kleuren, … 

Daarna maken we met jou een afspraak in de winkel om een meubelpakket samen te stellen. We overlopen elke ruimte en kloppen af op het beste resultaat

Maatwerk voor alles in je woning

Heb je een goed idee van wat je wilt in je interieur? Ga dan voor de unieke interieurbeleving en combineer onze collectie in de showroom met een stuk op maat in massief eik. 

Dat klopt, bij Interieur Avenue Gaverzicht kan je ook terecht voor maatwerk van meubels. Een tv-kast die net dat tikkeltje anders is, een dressoir met een figuurlijke hoek af of een barmeubel dat functioneel en esthetisch goed in elkaar zit. Welke stijl je ook kiest, wij kunnen helpen. 

Met massief eik kies je voor een duurzame en kwaliteitsvolle toevoeging aan je interieur. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Vraag meer info in onze winkel of maak een afspraak met onze maatwerkspecialist.

Vragen over ons maatwerk?

  • Meubelen op maat

  • Keukens op maat

  • Realisaties

  • Professioneel advies Onze professionals staan klaar om ervoor te zorgen dat jij van jouw interieur de omgeving kan maken waarin je jezelf thuis voelt.
  • Laagsteprijsgarantie Vind je ergens anders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden, dan betalen wij jou het verschil terug.
  • Klantenservice Onze klantendienst staat voor jou klaar. Wij voorzien ook graag de levering en plaatsing van jouw meubelen.
  • Alle stijlen, alle materialen Door ons ruime aanbod is er bij Gaverzicht voor ieder wat wils. Liever maatwerk? Dan ontwerpen we samen je droommeubel.

Contacteer ons

Wist je dat …

Gaverzicht voortdurend in beweging is, want we staan graag op de eerste rij als het om nieuwe tendensen gaat. Elk seizoen bezoeken wij de grootste meubelbeurzen: Keulen, Parijs, Milaan, … Zo weten we altijd wat ‘hot & happening’ is.

Let op: trends komen en gaan. En in dit tijdperk sneller dan ooit. Onthoud dat je best eerst een solide basis legt met tijdloze interieurstukken, want dan zit je gegarandeerd voor jaren goed. Daarna is het altijd fijn om de tendensen op te pikken en er mee aan de slag te gaan.