Horeca bij Interieur Avenue Gaverzicht

Wist je dat het bij Gaverzicht mogelijk is om een hele dag te vullen? Zo bieden we je verschillende gastronomische belevingen aan samen met een prachtige overnachting in het Blue Woods Hotel.

 • Deerlijk

  Gaverpatio Deerlijk

  In het hart van Meubelen Gaverzicht Deerlijk ligt onze Gaverpatio, waar je kan genieten van een ontspannende shoppauze in een leuke setting. Je kan er terecht voor een lunch, aperitief, koffie en dessert. Ontdek het weekmenu online.

  Kom meer te weten
 • Moeskroen

  Gaverpatio Moeskroen

  Geniet van een verdiende lunch- of koffiepauze in onze Gaverpatio in Moeskroen. De sfeervolle cafetaria en tearoom vind je op de derde verdieping en geeft je zelfs interieurideetjes van Gaverzicht en BE-Okay. Je bent er welkom voor een heerlijke lunch, een knapperig broodje, een frisse salade, een gegarneerde croque en nog veel meer. Op warme dagen geniet je van ons gezellig zonneterras met panoramisch zicht. Traditioneel Belgisch biertje of lekkere koffie erbij. Wat heb je nog meer nodig?

  Kom meer te weten
 • Deerlijk

  Blue Woods Hotel

  In het Blue Woods Hotel verwelkomen we zowel zakenmensen als toeristen. Ze waarderen er de huiselijke sfeer en gezelligheid. Toplocatie voor een ontspannen vakantie of voor jouw seminarie, receptie of ander evenement!

  Bezoek de website