Babywinkel shop in shop Gaverzicht, meubelen, kleding en accessoires

Grote babywinkel met ruime collectie meubelen, speelgoed en meer

Jullie verwachten binnenkort een baby? Dan is het aftellen begonnen en ga je enthousiast op zoek naar alles wat je kindje nodig zal hebben. Bij Gaverzicht helpen we je graag bij de inrichting van een prachtige babykamer. Stuur een mailtje naar baby@gaverzicht.be en dan creëren we samen een plekje waar je baby zich veilig en geborgen voelt. Onze experts in de winkel helpen je graag met het kiezen van je droomitems. 

Bij ons vind je een ruime collectie babykleding, babykamers, decoratie, buggy’s, kinderwagens, luiertassen en tal van andere producten die je baby doen lachen!

baby magazine 2024

Ontdek de nieuwste trends in onze babycollectie

Laat je babykamer harmonieus samensmelten met de rest van het interieur en kies voor onze duurzame en ecologische materialen. Dé populairste kleuren uit 2023 zijn oudroze, okergeel en olijfgroen, maar ons aanbod gaat uiteraard veel breder dan dat. In onze nieuwste babycatalogus vind je een mooi overzicht van ons assortiment.

Bezoek onze virtuele showroom

De Gaverzicht geboortelijst:
gemakkelijk online te beheren

Overtuigd van ons enorm aanbod voor je toekomstig wondertje? Kom dan zeker naar één van onze winkels voor advies over het aanleggen van je geboortelijst. Maak een afspraak bij Gaverzicht Deerlijk of Moeskroen via 056 78 32 21 of baby@gaverzicht.be en bekijk samen met onze experten wat jij allemaal nodig hebt voor jouw baby’tje. Gedurende 3 tot 4 uur helpt één van onze medewerkers jou met het aanleggen van je persoonlijke geboortelijst. Daarna kan je je lijst eenvoudig online raadplegen en wijzigen. Ter voorbereiding vind je hier een overzicht van alle mogelijke benodigdheden voor jouw kleintje.

geboortelijst beheren online

Ontdek ons aanbod

 • Babykamer

 • Meubelen

 • Slapen

 • Op stap

 • Kleding

 • Speelgoed

 • Verzorging

 • Eten

 • Accessoires

Toonzaalmodellen baby

Bij Baby@Gaverzicht maken we geregeld plaats voor nieuwe collecties. Daardoor hebben wij af en toe toonzaalmodellen te koop, meteen mee te nemen en zolang de voorraad strekt.

 

Cadeautips

Is er in jouw familie of vriendenkring een baby geboren? Wij verzamelden de leukste cadeautjes zowel voor jongens als meisjes bij Baby@Gaverzicht.

 • Professioneel advies Onze professionals staan klaar om ervoor te zorgen dat je van jouw interieur dé omgeving kan maken waarin jij jezelf thuis voelt.
 • Laagsteprijsgarantie Vind je elders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden, dan betalen wij jou het verschil terug.
 • Klantenservice Onze klantendienst staat voor je klaar. Wij voorzien ook graag de levering en plaatsing van jouw meubelen.
 • Alle stijlen, alle materialen Door ons ruime aanbod is er bij Gaverzicht voor ieder wat wils. Liever maatwerk? Dan ontwerpen we samen je droommeubel.

Contacteer ons

Wist je dat …

Gaverzicht voortdurend in beweging is, want we staan graag op de eerste rij als het om nieuwe tendensen gaat. Elk seizoen bezoeken wij de grootste meubelbeurzen: Keulen, Parijs, Milaan, … Zo weten we altijd wat ‘hot & happening’ is.

Let op: trends komen en gaan. En in dit tijdperk sneller dan ooit. Onthoud dat je best eerst een solide basis legt met tijdloze interieurstukken, want dan zit je gegarandeerd voor jaren goed. Daarna is het altijd fijn om de tendensen op te pikken en er mee aan de slag te gaan.