Onze winkels zijn open op zondag 21 juli van 13u30 tot 18u30

TV meubelen in elke stijl

Net zoals alle andere meubels is je tv-meubel een belangrijk onderdeel van de kamer. Het zorgt er namelijk voor dat je televisie helemaal tot zijn recht kan komen en brengt extra gezelligheid naar je (woon)kamer. Of je nu houdt van strak zwart, helder wit, klein en compact of zwevend, wij bieden een uitgebreide collectie tv-meubelen. Zo vind je zeker wat je zoekt.

Laat je inspireren door onze collectie en ontdek welke tv-meubelen perfect passen bij de sfeer die jij wilt creëren.

Ontdek de laatste trends en materialen

Hoewel de algemene stijl van tv-meubelen redelijk onveranderd blijft, zien we een stijgende vraag naar meubels waarin elektronica zoals bijvoorbeeld een Sonos-installatie voor geluid al is ingebouwd. Dit zorgt voor meer gebruiksgemak en oogt vaak ook strakker. In onze showrooms in Deerlijk en Moeskroen bevindt zich op het gelijkvloers een grote collectie tv-meubelen waarvan een aantal exemplaren met ingebouwde elektronica. Vooral de tv-meubelen van de merken Spectral, Munari en Hülsta zijn momenteel populair.

Materialen zoals hout, glas en metaal bieden elk hun voordelen. Hout straalt warmte uit, glas oogt strak en modern, terwijl keramiek gemakkelijk te onderhouden en krasvrij is. We laten de klant een passend tv-meubel kiezen op basis van zijn of haar noden en de stijl van het huis. Onze adviseurs helpen daarbij ook graag met advies op maat.

Alles voor esthetiek en functionaliteit

Bij het kiezen van een tv-meubel zijn de afmetingen van je beschikbare ruimte en de grootte van je tv heel belangrijk. Het meubel moet namelijk passen in je woonkamer, aansluiten bij je interieurstijl en praktisch zijn voor het plaatsen van andere elektrische apparaten zoals een digibox, een PlayStation, … We raden je dus altijd aan om voor je bezoek de tv en de ruimte op te meten.

De laatste jaren zijn zwevende tv-meubelen erg populair vanwege hun strakke uitstraling en de mogelijkheid om kabels weg te werken. Wat klanten echter vaak vergeten is dat voor de plaatsing hiervan de nodige elektronica wel al in de muur aanwezig moet zijn. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk. Daarom raden we steeds aan beroep te doen op de kennis van onze adviseurs in de showroom. Zij kunnen gericht advies geven.

Geniet van advies op maat

Als een van de grootste meubelwinkels van België vinden we het belangrijk om de juiste vragen te stellen en zo klanten te begeleiden in hun zoektocht. Tijdens het keuzeproces nemen we graag uitgebreid de tijd om de opties te bekijken en krijg je de kans om het meubelstuk in al zijn vormen te bewonderen. Ook geven we graag professioneel advies over onderhoud en reiniging. Hiervoor baseren we ons op de voorschriften van de fabrikant.

Laat je inspireren

Wat zeggen onze klanten…

  • Ik wou toch nog even melden dat ik zeer tevreden ben! Ze waren voorzichtig en hebben alles perfect afgewerkt. Ik kom binnen de maand terug om mijn matras te kopen.

    - Geldhof uit Ardooie

  • Toch even melden dat de twee mannen die hier gisteren de kleerkast kwamen installeren, top zijn! Harde werkers, efficiënt en netjes. Ze verdienen een pluim! We hopen dat dit ook eens gewaardeerd en doorgegeven wordt.

    - Marleen