Alles voor je bureau-inrichting

Inspiratie voor je werkplek thuis of op kantoor

Je werkplek is sinds 2020 een modulair begrip geworden. Op kantoor of thuis werken, lopen vandaag door elkaar. Daarom is het belangrijk dat je bureau of thuiskantoor gerieflijk is. Aangenaam om in te werken, lief voor je lijf en leuk om naar te kijken. Bij Gaverzicht vind je alles wat je nodig hebt voor zo’n geslaagde werkplek.

Verstelbare bureaus en ergonomische stoelen

Aan je werkplek spendeer je best wat tijd, soms ook ‘s avonds of in het weekend. Een goede ergonomie is dan ook belangrijk. Een verstelbaar bureau waaraan je kan zitten of staan, een stoel met de juiste rugsteun en met verstelbare hoogte: het zijn objectieve factoren die het werken aangenaam helpen houden.

Op zoek naar een bureau voor je kinderen?

Je home office tot in de puntjes inrichten

Een stoel en een bureau zijn de basis, maar een mooi aangekleed bureau nodigt altijd meer uit. Werk je plek af met een goede lamp, plantjes en handige organizers.

Vragen over onze burelen?

  Vestigingen

  Gaverzicht houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met jouw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

  • Professioneel advies Onze professionals staan klaar om ervoor te zorgen dat je van jouw interieur dé omgeving kan maken waarin jij jezelf thuis voelt.
  • Laagsteprijsgarantie Vind je elders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden, dan betalen wij jou het verschil terug.
  • Klantenservice Onze klantendienst staat voor jou klaar. Wij voorzien ook graag de levering en plaatsing van jouw meubelen.
  • Alle stijlen, alle materialen Door ons ruime aanbod is er bij Gaverzicht voor ieder wat wils. Liever maatwerk? Dan ontwerpen we samen je droommeubel.

  Contacteer ons

  Wist je dat…

  Gaverzicht voortdurend in beweging is, want we staan graag op de eerste rij als het om nieuwe tendensen gaat. Elk seizoen bezoeken wij de grootste meubelbeurzen: Keulen, Parijs, Milaan, … Zo weten we altijd wat ‘hot & happening’ is.

  Let op: trends komen en gaan. En in dit tijdperk sneller dan ooit. Onthoud dat je best eerst een solide basis legt met tijdloze interieurstukken, want dan zit je gegarandeerd voor jaren goed. Daarna is het altijd fijn om de tendensen op te pikken en er mee aan de slag te gaan.