Zetels en salons voor elk interieur

Stijlvolle hoeksalons, modieuze zetels of comfortabele fauteuils

Wil je je salon vernieuwen en ben je op zoek naar de juiste meubelen? Al meer dan 75 jaar kan je rekenen op Interieur Avenue Gaverzicht voor kwaliteitsvolle zitmeubelen en knusse salons.

Een woonkamer inrichten voor één persoon of voor een gezin van tien. Het is een groot verschil. Daarom luisteren onze interieurexperts in de winkel graag naar jouw wensen en helpen ze de juiste combinaties te vinden. Zo creëer je een leefruimte om bij weg te dromen.

Ruime toonzaal met ingerichte salons

Bij de aankoop van een salon komt heel wat kijken. Je hebt de keuze uit zitbanken, hoekzetels, (elektrische) relaxzetels, poefs, voetenbanken en nog veel meer. Bovendien zijn er ook heel veel verschillende merken op de markt zoals Olta, Mecam Group, Himolla, Passe Partout, Recor, … We nodigen je dus graag uit in onze toonzaal voor advies of om te testen welke zetel er nu het best bij jouw wensen past. De zetels en salons zijn verspreid over de volledige de winkel. Je kan verschillende interieurs bekijken en inspiratie opdoen.

Investeren in een nieuw salon doe je niet elke dag, daarom is het extra belangrijk dat je je goed voelt bij je keuze. De trend van de laatste jaren is om verschillende meubels en materialen te mixen en matchen. Ben je dus nog tevreden van je huidige interieur, maar wil je toch graag meer zitruimte creëren omwille van een gezinsuitbreiding? Dan kan een bijzetzetel meteen een wereld van verschil maken.

Op maat van jouw salon en jouw wensen

Van een klein appartement tot een grote alleenstaande woning. Bij Gaverzicht vinden we het belangrijk dat elk salon volledig tot zijn recht komt. Meet voor je bezoek zeker hoeveel ruimte je beschikbaar hebt en hou ook je eigen stijl en kleurvoorkeur in gedachten. In de winkel kunnen we namelijk nog heel wat meubelen personaliseren. Kleiner, groter, een andere stof of kleur. Vraag zeker de opties aan onze interieurexperten.

Tijdens een bezoekje aan de winkel kan je concrete opties bekijken en mixen en matchen. Op zoek naar een kleine zitbank met relaxfunctie en een salontafeltje op maat? Alles is samen te stellen naar jouw voorkeuren.

Laat je inspireren

Wat zeggen onze klanten…

 • Langs deze weg onze felicitaties en diep respect voor jullie beide personeelsleden (O.B. en Tuur) die vandaag onze Jardinico parasol kwamen leveren. Twee zeer gedreven mensen met zin voor humor en vooral met een stevige spiermassa om een parasolvoet van 125kg acht trappen naar beneden te dragen richting onze tuin. Zorg goed voor deze twee gouden mensen, je vindt ze nergens meer!

  - Herman en Veronique

 • Ik wou toch nog even melden dat ik zeer tevreden ben! Ze waren voorzichtig en hebben alles perfect afgewerkt. Ik kom binnen de maand terug om mijn matras te kopen.

  - Geldhof uit Ardooie

 • Langs deze weg willen wij jullie van harte bedanken voor de geleverde service.

  In aankoop zijn we goed geholpen door Dhr. Dirk Braeckeveldt. Zonder ons iets op te dringen zijn we na 2 bezoeken tot een besluit gekomen. Heel mooie combinatie en past geheel in ons interieur. De plaatsing door Jerome en Davy is deze week perfect verlopen. Zijn jongens die op een zorgzame manier met de meubels omgaan en hebben een oog voor detail naar afwerking toe. Zeer beleefd, sereen en weten waar ze mee bezig zijn.

  Jullie opvolging naar info over levering en dienst na verkoop zijn eveneens aan te bevelen. Nogmaals onze oprechte dank.

  - Alain & Martine uit Gentbrugge

 • Toch even melden dat de twee mannen die hier gisteren de kleerkast kwamen installeren, top zijn! Harde werkers, efficiënt en netjes. Ze verdienen een pluim! We hopen dat dit ook eens gewaardeerd en doorgegeven wordt.

  - Marleen

 • Graag wil ik jullie bedanken voor de vlotte afhandeling van het probleem, maar ook voor de vriendelijkheid en de service van het personeel bij telefonische vragen.

  Het mag ook eens vermeld worden dat Lander en Danny die nu langs geweest zijn professioneel het probleem wisten op te lossen . Ze zagen onmiddellijk wat er aan de hand was. Bedankt!

  - Martine