Zetels en salons voor elk interieur

Stijlvolle hoeksalons, modieuze zetels of comfortabele fauteuils

Ben je op zoek naar een tijdloos hoeksalon, een modieuze zetel of een comfortabele fauteuil? Al meer dan 70 jaar kan je rekenen op Gaverzicht voor kwaliteitsvolle zitmeubelen.
Een salon is best niet alleen mooi, maar ook praktisch. Vraag daarom zeker welke handige opbergoplossingen onze zitmeubelen hebben. De afstandsbediening heb je straks altijd bij de hand.

Ruime toonzaal met ingerichte salons

Bij de aankoop van een salon komt heel wat kijken. Bezoek daarom zeker onze toonzaal voor advies of om te testen welke zetel er nu het best bij jouw wensen past. Zo geniet je langer van de juiste keuze én sfeer in je woonkamer.

Laat je inspireren

Wat zeggen onze klanten…

 • Langs deze weg onze felicitaties en diep respect voor jullie beide personeelsleden (O.B. en Tuur) die vandaag onze Jardinico parasol kwamen leveren. Twee zeer gedreven mensen met zin voor humor en vooral met een stevige spiermassa om een parasolvoet van 125kg acht trappen naar beneden te dragen richting onze tuin. Zorg goed voor deze twee gouden mensen, je vindt ze nergens meer!

  - Herman en Veronique

 • Ik wou toch nog even melden dat ik zeer tevreden ben! Ze waren voorzichtig en hebben alles perfect afgewerkt. Ik kom binnen de maand terug om mijn matras te kopen.

  - Geldhof uit Ardooie

 • Langs deze weg willen wij jullie van harte bedanken voor de geleverde service.

  In aankoop zijn we goed geholpen door Dhr. Dirk Braeckeveldt. Zonder ons iets op te dringen zijn we na 2 bezoeken tot een besluit gekomen. Heel mooie combinatie en past geheel in ons interieur. De plaatsing door Jerome en Davy is deze week perfect verlopen. Zijn jongens die op een zorgzame manier met de meubels omgaan en hebben een oog voor detail naar afwerking toe. Zeer beleefd, sereen en weten waar ze mee bezig zijn.

  Jullie opvolging naar info over levering en dienst na verkoop zijn eveneens aan te bevelen. Nogmaals onze oprechte dank.

  - Alain & Martine uit Gentbrugge

 • Toch even melden dat de twee mannen die hier gisteren de kleerkast kwamen installeren, top zijn! Harde werkers, efficiënt en netjes. Ze verdienen een pluim! We hopen dat dit ook eens gewaardeerd en doorgegeven wordt.

  - Marleen

 • Graag wil ik jullie bedanken voor de vlotte afhandeling van het probleem, maar ook voor de vriendelijkheid en de service van het personeel bij telefonische vragen.

  Het mag ook eens vermeld worden dat Lander en Danny die nu langs geweest zijn professioneel het probleem wisten op te lossen . Ze zagen onmiddellijk wat er aan de hand was. Bedankt!

  - Martine