Auping

We draaien in onze slaap gemiddeld 30 keer per nacht. Daarnaast verliezen we zo’n 350 cc vocht. Voor een optimaal slaapcomfort is het van groot belang dat een bed jouw lichaam goed ondersteunt en optimaal ventileert. Met een Auping-bed begin je de dag uitgerust en energiek, en dat vaak een leven lang. Auping biedt slaapcomfort op het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor de bedden optimale ondersteuning bieden en voor een zeer goede ventilatie zorgen. Bij ons kan je ook terecht voor prachtig Auping-bedtextiel. Bekijk het volledige assortiment op auping.com

De bedden van Auping bieden een ongeziene ondersteuning voor jouw lichaam. Zo is het hoofd-, nek-, rug- en voetendeel apart verstelbaar. Elk bed kan op jouw maat aangepast worden.

De Auping-bedden hebben heel wat gemeen met de grootse balletprestaties van Aki Saito, waaronder lichaamscontrole en coördinatie. Met enkele kliks op de afstandsbediening, of zelfs gewoon via je smartphone, pas je de positie van het gewenste gedeelte aan jouw lichaam aan. Dankzij het doordachte ontwerp van de bedden is er eveneens een optimale ventilatie.