De winkel is open op 1 november van 13:30 tot 18:30.

Baby days

Van 12 oktober tot en met 11 november 2024 zijn het Baby Days! Tijdens deze periode geniet je van tal van acties en promoties op onze babyartikelen. Vraag ook je gratis goodiebag vol verrassingen aan. Daarnaast ontvang je 10% korting en een gratis loopwagen bij het aanleggen van een geboortelijst. Mis deze unieke kans niet om jouw babyuitzet voordelig samen te stellen en volop te profiteren van onze Baby Days!

Vraag je gratis baby goodiebag aan!

Tijdens onze Baby Days kun je nu profiteren van een gratis goodiebag vol leuke verrassingen voor jou en je kleintje. Volg deze eenvoudige stappen om jouw goodiebag te bemachtigen:

  1. Download de PDF via de knop hieronder
  2. Print het document uit
  3. Vul je gegevens in en breng het mee naar de winkel

*Actie geldig van 12 oktober tot en met 11 november 2024, tot einde voorraad. Enkel van toepassing voor mama’s in spe. Deerlijk & Mouscron.

Promoties in de kijker

Bij aankoop van geselecteerde babyartikelen ontvang je nu gratis een voetenzak, voetenzak en handmuffs, carseat, park, of een gratis borduring. Daarnaast maak je kans om een matras of een park te winnen bij jouw aankoop. Deze acties zijn exclusief tijdens de Baby Days, dus zorg dat je er snel bij bent en profiteer van deze geweldige aanbiedingen!