Wintersolden

De wintersolden in België starten dit jaar van 3 januari en eindigen op 31 januari 2024. Ontdek onze talrijke acties en solden tot -70%. Sla je slag in de soldenperiode! Kom langs in een van onze winkels en geniet gedurende de hele maand januari van interessante kortingen.

Profiteer van kortingen op meubelen, bedden, verlichting, tuinartikelen en nog veel meer!

In de kijker

Solden bij Gaverzicht Deerlijk & Moeskroen

Geniet de hele maand januari van talrijke kortingen tot -70%! Ontdek onze solden en acties in de digitale soldenfolder of in de winkels.

Acties

Ben je op zoek naar de leukste deals voor jouw interieur? Profiteer nu van hoge kortingen op verschillende merken! Blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen op onze actiepagina of ontdek de promoties in de winkels.

Soldenfolder

Bekijk hier onze nieuwe soldenfolders met tal van interessante acties of ontdek het in de winkel in Deerlijk of Moeskroen. Blader in onze folders en profiteer van leuke acties op meubelen, keukens, decoratie, verlichting, baby en nog veel meer!

Openingsuren

Uitzonderlijke openingsuren

Tijdens de maand januari zijn onze winkels in Deerlijk en Moeskroen elke zondag open vanaf 10 uur in plaats van 13u30. Daarnaast zijn wij op dinsdag 30 januari ook uitzonderlijk open vanaf 13u30.