DE KEUKENTRENDS VAN 2022

Net als de mode, is ook een keuken onderhevig aan trends. Los van de stijl (zie hierboven voor inspiratie) kan je in deze centrale ruimte van je huis kiezen voor een tijdloos design of een resultaat in het laatste nieuwe kleurenschema. Waarvoor ga jij?

Ontdek de laatste keukentrends en -kleuren.
Doe inspiratie op met leuke foto’s en inrichtingideetjes.

BACK TO BASICS: IN 2022 VOEREN ZWART, WIT EN HOUT DE BOVENTOON

Op het vlak van kleur gaan we terug naar de essentie. In 2022 zien we heel vaak matte kleuren, vaak gecombineerd met een houtdecor.

Ook de volledig witte keukens zijn terug van (eigenlijk nooit) weggeweest: witte kasten in combinatie met een wit of licht geaderd werkblad – voor die unieke carrara-look.

MATERIALEN IN 2022: ONDERHOUDSVRIENDELIJK EN GEÏNTEGREERD

Zwart geeft je keuken een strakke look, maar is ook onvergefelijk voor vlekken en vingerafdrukken. Daarom komen onze matte kleuren in een onderhoudsvriendelijke uitvoering.

Zie je liever geen zwart, maar ben je wel fan van strak, dan zijn greeploze keukenkasten en een kookplaat met geïntegreerde dampkap een andere manier om die trend in jouw keuken toe te passen.

KEUKENTRENDS DIE HET NOG GOED DOEN IN 2022:

  • werkbladen van composiet of keramiek – vaak in een marmerimitatie
  • een eiland waaraan je kan zitten op dezelfde hoogte als het werkbladgedeelte
  • zwarte kranen met een metallic accent
  • kastdeuren in betonlook

COMPLETE, INGERICHTE KEUKENS IN ONZE KEUKENWINKEL

Graag wat meer inspiratie opgedaan? Of heb je toch liever wat extra informatie over onze keukens? Boek dan snel een afspraak in onze showroom en wij helpen je graag verder!

  • Professioneel advies Onze professionals staan klaar om ervoor te zorgen dat je van jouw interieur dé omgeving kan maken waarin jij jezelf thuis voelt
  • Laagsteprijsgarantie Vind je elders het product tegen een lagere prijs onder dezelfde voorwaarden, dan betalen wij jou het verschil terug.
  • Klantenservice Onze klantendienst staat voor jou klaar. Wij voorzien ook graag de levering en plaatsing van jouw meubelen.
  • Alle stijlen, alle materialen Door ons ruime aanbod is er bij Gaverzicht voor ieder wat wils. Liever maatwerk? Dan ontwerpen we samen je droommeubel

Contacteer ons

Wist je dat …

Gaverzicht voortdurend in beweging is, want we staan graag op de eerste rij als het om nieuwe tendensen gaat. Elk seizoen bezoeken wij de grootste meubelbeurzen: Keulen, Parijs, Milaan, … Zo weten we altijd wat ‘hot & happening’ is.

Let op: trends komen en gaan. En in dit tijdperk sneller dan ooit. Onthoud dat je best eerst een solide basis legt met tijdloze interieurstukken, want dan zit je gegarandeerd voor jaren goed. Daarna is het altijd fijn om de tendensen op te pikken en er mee aan de slag te gaan.